Canon Powershot A430

image61

Det blir nog en sån här kamera. VIlken färg är snyggast?

puss & kram

hejhej

jag har tyvärr inte kunnat uppdatera. Det har varit fint väder och jag har varit ute:) Fast jag har behövt göra skolarbete också eftersom jag var sjuk nästan hela förra veckan. Min dator cepade sig lit eigår så jag kunde inte skriva. Men idag har vi sovmorgon till 11:45 så nu ska jag plugga lite till so provet på freda för jag kan nästan inget. Så räkna inte med så mycket inlägg den här veckan.
Ha det bra!

puss & kram

Djungelvrål



Visst är de söta:).
Deras andra tävling. De är riktigt duktiga.
Vi fortsätter heja på dessa Viksjögymnaster:)

puss & kram

Scary

Jag kom att tänka på en sak när jag var inne på kanal 5 hemsida. Jag kollade lite om Grey's Anatomy. Då märkte jag att jag kan höra den där rösten från femman som presenterar programmen. Nu har jag blivit tv-beroende. Fast det kanske beror på att jag har tillbringat mina sjukdagar framför tv:n. Ska nog gå på träningen ikväll, fast jag får inte träna. Var inte på träningen igår. Jag kanske hade behövt åka dit, för att komma ut lite.

Idag får jag iallafall träffa lite folk då:). Ska nog gå till skolan imorgon. Jag kan sitta här och vara lite skadeglad eftersom vi slutar tjugo i fyra idag. Men imorgon slutar vi halv ett:) kortaste dan och då kommer jag till skolan, misstänkt eller vad?. Men jag hade faktiskt feber på morgonen. Men nu ska jag hitta på något att göra, mste nog äta snart. Men jag är fortfarande inte hungrig.

puss & kram

liten outfit

Detta är kanske ingen outfit som passar ( jag är inte bra på sånt). Men i vilket fall som helst så skulle jag vilja ha dessa kläder.


Det blev bara två plagg, men i vilket fall som helst är jag helt kär i jeansen från H&M för 398:- och så är jag kär i tunikan från ellos för 199:-
Vad tycker du?

puss & kram

hejhjejhj

Var bara tvungen att lägga in bilder på min bikini från ellos

(klicka för förstoring)

Jag vet att orange är en liten udda färg, men jag fastnade för den direkt och orange är fint mot en solbränd hud. Nu kommer inte jag bli extremt solbränd, men ändå. I like it.

puss & kram

Hej igen

Jaa...det kan inte vara mänga som läser vid den här tiden på dagen. Jag är fortfarande sjuk och kah trodde faktiskt aldrig att jag skulle sakna skolan. Det är så himla tråkigt här hemma när ingen annan är hemma. Kompisarna är ju i skolan så det finns ingen som man kan prata med på msn heller. Så det är dötrist här:/.

Måste man äta när klockan är runt tolv även fast man inte är hungrig? Savr: Nej, jag öppnade kylskåpet för att se vad jag kunde äta. Men när jag stog där och tittade så kom jag på att jag ju inte var hungrig. Och är man inte hungrig behöver man inte äta. Jo, man måste ju äta, men man kan vänta lite:).

Allt från mig.

puss & kram

duscha

Nu sitter jag har och väntar på att badrummet ska bli ledigt så att jag kan duscha innan grey's. Mitt hår är über smutsigt. Jaja, får se vad jag hittar på sen. Nu är iaf so:n klar:)

Franska revolutionen

Jag ska läsa lite om franska revolutionen nu:) Sen ska jag svara på frågor. Jag antar att ni inte vill veta frågorna men ni kan få en bild i stället.

Svaret på gårdagens bild är Avril Lavigne. Men det var bara en människa som svaradexD
image55

Hej människor

Hej människor, jag lever!
Har varit hemma även idag, trots det har jag inte bloggat någontng. Och jag ber om ursäkt för igår och för mina ointressantaste inlägg någonsin. Jag tror inte man kommer på topplistan med såna inläggxD. SÅ prova inte detta människor, det gör era läsare otroligt uttråkade (jag vet, dt smittar av sig).

Idag har jag tittat på film igen, har sett Ella den förtrollade idag. Igår såg jag hipp hipp hora om någon undrar. Båda var bra. Jag har varit på biblioteket i dag. Jag lånade en manga och två andra böcker.

GLöm för guds skull inte bort Grey's ikväll. Jag gillar reklamen för dagens programxD. Jag har städat lite. Det var ansträngande för en sjukling som jag. Har ingen aning om det blir skola imorgon. MEn om det skulle bli det så måste jag göra lite SO. Jag hör av mig efter, så kan jag hålla ett föredragxD.

Ska inte tråka ut er mer:)

puss & kram

bifog

Angående de där nallarna frän förra inlägget så har jag kommit på en jättesmart idé.
Det finns ju såna jättestora gosedjur som kostar över 1000 kr. Sån tycker jag viccan ska köpa till mig och då köper jag nagellacket och läppstiftet som hon vill ha.  Kolla vicx blogg www.vicx.blogg.se
Där finns nagellacket. Jag tycker detta är riktigt smart. Däremot skulle viccan sova på saken.

söt

De här nallarna är så söta:)
image54

aaaajjjj

Jag slog i huvudet ashårt. Det gjorde asont:'(

Ny låt

Nu har jag bytt låt på bloggen:) Hmm...den är väldigt lik förra inläggets låt haha..Nu tittar jag på vänner och sen ska jag titta på Ugly Betty och efter det ska jag se de desperata husfruarna:)

puss & kram

underbar

Så underbar låt:) Och självklart lite grey's anatomyxD


puss & kram

Flipp eller flopp

Är denna klänning som Micha bär flipp eller flopp?
image53

Simpson

Jag börjar kolla på simpson istället:) Nej, det tog slut. Får se vad som kommer nu.

puss & kram

dagens

Höll på att glömma dagens.

Vem är detta?
image52

Hoppas det inte blev för svårt nu:) Men annars gör jag den lättare

lalahej

Nu tittar jag på MTV, nu blev det en dålig låt:P Jag börjar känna mig sämre:( Har någon msn? Jag vill konversera:)

puss & kram

ryck?

Fick ryck att skriva på engelska, emn eftersom min engelska suger så slipper ni:)

Och vill ni veta en sak? Jag är extremt uttråkad xD

puss & kram

Hahahhaha

Såg sötaste reklamen för blöjor xD. De va bebisar som gick på en catwalk och var modeller. De var så söta:P

puss & kram

hej



Nästan en klassiker, men ändå så sjukt rolig:)

puss & kram

helt plötsligt

Jag fick lust att sova nu. Men, nej, det orkar vi inte. Men detta ser ganska skönt ut( om man bortser från stenen) right?
image51

americas funniest homevideos

Sitter och tittar på AFV, det är fett skönt ju.

Nu blev det reklam xD för valio:P Är du laktosintolerant?

Nu är det för ÖB, det blir comhem. Halva priset:) Hur gammal är du egentligen? Halvgammal, haha, den e så kul:)

Jaja, nu är det iaf om proviva.

Nu ska jag sluta tråka ut dig.

puss & kram

Joina?

Vill någon joina min klubb, den kallas klubben för extremt uttreåkade personer xD mycket fyndigt namn. Man får tråkgodis där *lockar*

Jaja, ha det bra.

puss & kram

haha så sköön xD



den e  så skön:)

puss & kram

skinjacka

Vem bar denna skinjacka bäst? Rachel, Paris eller Cameron.
image50


puss & kram

hej hej hej

Jaha, var hemma idag igen:( nu mår jag inge vidare faktiskt. Var och gjorde spanska provet, det gick bra. Har kollat på hipp hipp hora idag:) Den var väl bra....Har fått asont i benet, strange:S Måste bli bra snart....

Just nu tittar jag på Sabrina tonärshäxan:)

Jaa...jag gjorde en smörgås idag:) den blev god.

puss & kram

Vattendroppe

Genom att adoptera denna droppe och placera den på din hemsida/blogg visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för alla barn som lider i sin ensamhet.

image386

fortfarande sjuk:(

Jag är alltså hemma imorgon också, då ska jag blogga haha:) men jag måste göra spanska provet, blöö. Om jag orkar ska jag gå ner till skolan.

Har för övrigt kollat på CSI NY, det var ganska hemskt den här gången :/ man satt ju och åt samtidigt:S

Men nu har inte jag så mycket mer att säga. Ska sociala mig lite med VIccan innan jag sover. Wish me luck at the prov xD

puss & gonatt

haha

Jag hörde ett program på radion där det var nyheter för sådana som inte riktigt hänger med i de riktiga nyheterna. De pratade jättelångsamt xD. En gång sa hon "....uniformerna, alltså kläderna..." haha, så sjukt roligt xP Nu vet jag vad jag ska bli när jag blir stor haha:P

fortfarande sjuk, antagligen blir jag hemma imorgon också. Men ska till skolan och göra provet. Jag måste gå till biblioteket och lämna tillbaka böckerna. Måste kanske låna några nya.
Har du någon favoritbok? Vilken? Skriv och berätta.

puss & kram

gaaah...

nu är jag nere på fem besökare:( jag som hade 180 typ i förrgår. Kanske beror på att jag inte bloggat. Jaha, jag har varit hemma idag. Kollat på the devil wears prada, riktigt bra:) Måste göra spanska nu faktiskt....

Vad tycker du om filmen? Har du sett den eller vill du se den?

puss & kram

hemma imorgon

aha, då får jag vara hemma från skolan imorgon:) ska plugga till spanskan. Nu ska jag se på film och sen sova. Gonatt folks.

puss & kram

trååk

mår ganska skit just nu:( Vill att min Sandra ska vara här... btw kan ni kolla hennes bilddagbok : xX-pirat-Xx. bilddagboken. se.

Får nog vara hemma imorgon. Har spanska prov på tisdag, usch. Viccan vad var det för engelska uppsatts?:S

Nu ska jag hitta på något roligt.

puss & kram

Jaaa....

Jaaa, vad ska jag skriva? Vad tycker du?

Ge mig exempel.

puss & kram

Konfirmation idag:)

jaaa...idag konfimerades alltså jag:) Det var riktigt trevligt. Mår mycket bättre än igår, men man går ju på ipren fortfarande så:P Jag fick paket:D Fick ett smyckeskrin, massor av smycken, tallrikar, silverskedar och en tårtspade, en klocka och säkert lite annat.

Nu sitter jag och kollar på OC. Jag tycker det är jätteroligt att ni fortfarande kommenterar:) Då blir jag glad:)

puss & kram

p.s rätt svar på bilden: Kirsten Dunst
image49

Sova

Nu ska jag sova godnatt. Kommer kanske inte så mycket imorgon eftersom jag konfimeras.

Ha det bra så länge!
puss & kram

gissa

Kan ni gissa vem detta är?

image48

bloggeliblogg

Jaha, viccan säger att jag ska blogga. Jaha, about what? Jag har faktiskt gjort engelskan idag och svenskan är klar:)

Såg coop reklamen, med ekoölen. Har fastnat för den haha. Har sett samma reklam idag men utan ekoöl:S.

Viccan tycker jag ska blogga eftersom jag inte hinner imorgon. Men jag vet inte om vad.

puss & kram

hej:)

Jaa...nu har jag bakat och så har jag ätit tårta. Förlåt att jag inte uppdaterat. Nu ska jag titta på Legally Blonde 2, vet att den redan börjat, men ska se ändå.

puss & kram

baka

Nu ska jag baka kladdkaka med apelsin smak:) Kommer sen

puss & kram

Cold Case

Insåg att Cold Case är bättrexD

Barnens Beppe

Nu ska jag titta på Barnens Beppe, men jag är kvar här och fortsätt ge tips. Collage är svårt eftersom jag inte har något fotoprogram:(. Men jag kan ju göra andra saker.

Ha det bra!

puss & kram

Äntligen

Uppenbarligen så vill ni att jag ska blogga mer. Okej, jag sitter vid datorn men bloggar inte, hur otroligt är inte det? Ni kan få lite onödigt fakta:
Igår gjorde jag över 30 inlägg i bloggen
Har över hundra besökare nu:)
Jag har feber och ska konfimeras imorgon.
Det börjar bli mörkt ute
Jag har precis ätit lunch.

Ni kanske vill ha en till bild som jag smetat ut? Eller vad vill ni ha? Ge förslag på vad ni skulle tycka var roligt:)

puss & kram

Hej hopp

Nu har farmor och farfar kommit, därför har jag inte skrivit. Tror inte det blir nåt mer på ett tag...åtminstonde så kommer jag inte skriva lika ofta idag som igår.

Mina besökare har stigit mycket nu.Tack för att ni läser:) Har över hundra nu faktiskt.

Jaa...ha det så bra så länge så hörs vi.

puss & kram

Var borta en stund

Förlåt om jag inte uppdaterat, men jag låg och sov en stund. Känner mig lite piggare nu men det kan bero på att jag går på ipren:P

BIlden var tydlingen för enkel. Rätt svar är förstås Eva Longoria:) Den riktiga bilde nser ut så här:
image47


puss & kram

Dagens bild

Vem är detta?
image46



Jag hoppas att det inte blev för svårt


puss & kram

God morgon....

Nu har jag äntligen kommit till bloggen:) Haha, fast jag vaknade faktiskt sju idag. Jag tror jag har gått tillbaka till mitt vakna-supertidigt-och-vara-pigg. Anledningen till att jag inte suttit här beror på att jag var tvungen att läsa (haha, tvungen) Sen har jag varit i Jakanoch köpt ett diadem jag ska ha imorgon. Sen har jag städat också, men jag mår ganska dåligt idag. Orkar verkligen ingenting. Det är hur jobbigt som helst.

Btw så har jag tänkt ta bort dagens, men jag ska fixa ngt annat. Något som är lättare att komma på. Jag sätter helt enkelt in en bild på en kändis eller nåt. Fast drn ska vara lite utsmetad så får ni gissa vem. EN bra idé eller inte?

Jaa...jag måste kolla in andra bloggar nu men jag skriver snart igen.

puss & kram

Nu ska jag sova

Ja, nu måste jag sova lite. Får se hur mycket bloggande det blir imorgon men jag hoppas ni fortsätter läsa ändå. Blir antagligen inget på söndag. Kan hända att det blir på kvällen om jag orkar.

Ha det bra så länge.

Puss & gonatt

me like

Me gusta mucho:) klicka för förstoring


vilken tycker du är snyggast?

puss & kram

Sverige dansar och ler

Nu ska jag titta på Sverige dansar och ler:) Men jag sitter här brevid.

puss & kram

mysigt

Detta ser mysigt ut eller?
image41


puss & kram

Talang 2007

Har precis tittat på talang 2007. Jag älskar han skåningen...så tuff:)

Jaha, nu är det kväll och snart ska man väl sova. Men nu är det fler som läser:) Kul att det finns några som gillar denna blogg. Allt är ju tack vare Viccan. Tack för hjälpen:)!!

puss & kram

Nästan klart

Nu är nästan allt klart inför konfan:) Har en frisyr jag ska ha, smycken, kläder ja, dt mesta:)
Imorgon kommer farmor & farfar och jag ska baka och fixa och greja.

Besökarantalet stiger:) Jag har tillochmed hamnat på topplistan, har räknat att jag har gjort ca 20 inlägg idag, litemer tror jag. Iallafall så blir det ingen Rix Fm festival, den började för en kvart sen, får väl se fram emot nästa år då. Fast det förra året, men kunde inte då heller:(

puss & kram

Tunika

Fastnade för denna tunika för "bara" 525 kr på Top Shop
image40

SJukt bra låt

Den är väl lite gammal men ändå så bra:)



Red Hot Chili Peppers-Snow

puss & kram

Dagens

En i din skola/på jobbetkommer fram till dig och säger att du är ful, fet och att du har dålig klädstil. I själva verket är du ingenting sv detta. Vad gör du?

1. Du säger till personen att han/hon bara är avundsjuk
2. Du säger ingenting men du tycker att det var barnsligt.
3. Du säger ingenting men blir  jätteledsen
4. Du gör något annat, vad?

Ska jag sluta med detta? Det verkar inte vara någon som svarar. Isåfall blir detta den sista.

Puss & kram

Haha...

Två tjejer ~18 sitter och diskuterar lera och dy.
Tjej 1: Alltså, kvicksand. Finns det på riktigt?
Tjej 2: Ja, absolut! Det är ju det man hade i termometrar förut!

Frän tjuvlyssnat.se

Den är lite rolig faktiskt, men sen har ju jag sjuk humor så jag räknar inte med att ni ska tyck den är rolig..

puss & kram

 


lalala

Mina besökare har ökat till 11:) Det är nog rekord haha:P

Men fler måste läsa...min blogg dom är sååå intressant. Men kanske ganska kul...nu kom jag på vad jag skulle göra..

Ses snart!

puss & kram

Gullig

image39


Jag tycker denna blomma var jättefin:)

puss & kram

Britney Spears

Gillar denna bild på Brittan
image38


Vad tycker ni?

puss & kram

Så fint

Jag vet inte varför men jag älskar dessa vita hus som finns i Grekland.
image37

Vad tycker ni?

puss & Kram

Vilket är bäst?

Vilket Tv-program är bäst av dessa två tycker DU?

Grey's Anatomy
image35

Eller

Desperate Housewives
image36



Vilken tycker du?

puss & kram

Vill gå, vill gå, vill gå

image34

vill verkligen gå på festivalen...men vi år väl se.

Vad gör  ni i kväll?

puss & kram

Solnedgång

Tänk att sitta i sanden och titta på denna vackar solnedgång:)

image33


Saffys Angel

Jaa....denna bok läser jag på engelska:)
image32

Någon som läst denna? Vad tycker ni om den?

Social

Jaaa.....nu har jag varit riktigt datasocial tycker jag....men börjar få slut på idéer nu.  Men jag kommer väl på något.
Men esökarna ökar lite grann...ni kan ju tipsa andra så inte bara jag sitter här ensam:)

puss & kram

En outfit från H&M




1. Solglasögon H&M 79:50
2. Jeanskjol H&M 249:-
3. Halterneck linne H&M 149:-
4. Leggings 98:-
5. Munkjacka 249:-
6. Väska H&M 98:-
Totalt blir allt detta 922:50

(klicka på bilderna för förstoring)

Hade gjort snyggaste kollaget men nej, datorn ville inte att det skulle gå. Så det fick bli såhär istället. Vad tycker ni? Är det här en kombination som man kan bära i sommar?

puss & kram

Lindsay Lohan

Vilken klänning var snyggast på Lindsay Lohan?
image25

Kavaj från Ellos

image24



Tycker denna är väldigt söt:)

puss & kram

Mary-Kate och Ashley Olsen

Någon mer än jag som tycker de var sötare förr?

           Då                        nu



Vad har ni för åsikter? kommentera

puss & kram

.....

Vad tycker ni om Kyile Minogues utstyrsel? Jag själv tycker väl inte om den.
image20

KLäder

Tänk er detta i sommar:)
image18                       image19




snyggt?

Mackenzie Rosman

Måste bara säga att Mackenzie Rosman är såå söt. Ni känner säkert igen henne från serien sjunde himlen. Som jag tittar på.
image17

Paris Hilton

Är det någon mer än jag som inte gillar Paris Hilton?
Hon kan ju inte sjunga och hon har ju inte gjort nåt speciellt för att bli känd. Hon är bara ful och överdriven. (Inget illa menat mot er som gillar henne)
image16

Rumor has it

Jennifer Aniston gör rollen så bra i filmen Rumor has it. En film man borde se:)

219365-15

Litet smakprov

Jag vet inte om ni gillar att läsa böcker eller så men jag lägger ut en bit ur min berättelse som jag håller på med.

Här är ett smakprov: