hej hopp

Idag var jag i skolan....för er som inte vet kom vi femma igår:) Mycket bra. Jag funderar på att starta en ny blogg, med ett speciellt tema. Men det temat tänker jag inte avslöja....har fortfarande inte kommit på allt än....men länkar väl till den om det är så. Jaha....idaag har jag haft tråkigt, jag lyssnade på min kompis problem....det var inte tråkligt... Du vet vem du är och du vet att jag ställer upp.

Hoppas fortfarande att det är många som läser. Om ni undrar över varför jag inte uppdaterar så ofta längre beror det på att jag inte har lust när ingen av mina andra kompisar uppdaterar. Men jag gör mitt bästa för att hålla er sysselsatta. Jaha....ska då konfimeras snart....ooops måste öva på mina repliker. Just det, vi ska spela upp en pjäs. Gissa om vad? precis...Jesus såklart.

Nej nu har jag inge mer o skriva.
Stay in tuch

Tävling snart och ny frisyr:)

Jaa...nu har jag inte skrivit på ett tag men har inte haft tid. Bara för att ingen annan uppdaterar sin blogg, får jag inte lust att göra det, därför går mitt bloggberoende så dåligt.

Happ, idag har jag alltså klippt mig. Det blev helt ny frisyr:) Kort med snelugg. Sickan var med och hon var den första som fick se resultatet. Och såklart så är det lite tillpiffat nu eftersom frisörerna alltid gör så, bara ett problem: Det blåser ute.

Ska tävla på söndag:) Myckt roligt. Det betyder hårdträning på brygga och spagat i helgen och tidig morgon på söndag. Ska ju vara i Bålsta vid kvart över åtta. Det betyder att dt blir hårdträning på spagat och brygga i helgen. Men det går nog bra. Ska kanske titta på några yngre som ska tävla imorgon. Får väl se om det blir så. Det är lixom ända borta i Tumba. Måste ha någon att åka med.

Idag har jag även fått nya skoor...I like them:)

Sammanfattning av helgen:)

Jaa....var alltså med Hanna i jakan i fredags...där träffade jag på Linda. Vi var ju på träning sen...mycket trevligt.

Lördag kom Sandra hit och vi var ute på baksidan typ hela dan eftersom det var så skönt väder. Min tränare ringde och sa att vi skulle ha träning på söndagen iaf. Så jag fick sitta och ringa runt till lite folk för att berätta. Vi skulle dock bara ha i två timmar istället för tre. Sen var jag på bio med pappsen eftersom mamma och brorsan inte var hemma. Vi såg Mr. Beans semester, inte så bra handling men sjukt roligXD. Fast det är klart, det är ju Mr. Bean.

Idag har jag stääädat...har vart riktigt duktig eftersom jag rensat min bokhylla.....början till att göra om rummet:). Sen åkte jag till gympan, någon idiot hade försökt göra inbrott så vi kom inte in. Vi fick prata utanför istället:). Fick då det glada beskedet om att vi ska vara med i Trazan Trupp Cup istället för Tullinge:) Så det blir tävling på söndag iaf:D. Håll tummarna för oss då:P. Sen när jag kom hem var jag tvungen att städa lite mer och nu sitter jag här och lyssnar på Grace Kelly med MIka, fast den tog precis slut.....tror det blir Gwen snart.

liten bebis




Den är bara för söt:)

Hela dikten

Jag upptäckte att det inte var hela dikten som hade kommit med, men min data va lite cp just då..men här är hela:


Förut kände jag dig knappt, visst, jag kände dig men du var bara en i mängden
Jag hade ingen aning om hur det skulle bli, du bara var där som en helt vanlig person
Jag vet inte hur det kom sig, kanske berodde det på att vi började göra saker tillsammans
Kanske var det bara ödet, det är det ingen som vet, varken du eller jag eller någon annan i världen
Du började anförtro dig åt mig, åtminstonde lite grann, jag hoppas att du litar på mig av hela ditt hjärta
För du vet att allt du säger stannar mellan dig och mig, och jag litar på dig fullt, det ska du veta
När du har det svårt finns jag här och jag både hoppas och vet att du finns där för mig
Vart du än går så är jag med dig och du med mig, alla de år jag inte känt dig, hur har jag klarat mig?
Vi två för alltid tillsammans, tills döden skiljer oss åt

The worrying kind-The Ark




Fett skön asså, kolla hans ben i början:P

Kista idag:) ingen tävling:(

Ja, då var jag i Kista med flickorna idag:), mycket skoj. Men eftersom jag hade träning idag halv fem var jag tvungen att gå klockan två....och de andra skulle så klart vara kvar. Med de andra menar jag Linda, Viccan och Sophia. Vi hade riktigt roligt. Detta inhandlades alltså av mig idag: Det gröna diademet*kääär*, ett grått linne från HM (såklart), liten hårspray från nån affär(kommer inte ihåg vilken) och svarta snoddar från HM. Snacka om kul det var på HM. Jag kommer skämmas ihjäl om ni lägger ut bilderna på mig. Jag blev då lite tvingad att prova Madonnas designade catsuit (finns med i reklamen). Den var ju sååååå fin *ironi*. Dragkedjan var helt cp, vem köper en sån egentligen?. Inte jag iallafall. Sen var det nån konstig klänning, men den kom jag ju inte i, förresten var dragkedjan trasig på den. Det var väldigt vad mycket dragkedjor det blev.

Iallafall var jag på träning sen. Fick då detta tråkiga besked att det INTE blir tävling nästa vecka:(.Jag som hade längtat så. Så hela gruppen gick till ICA och tröståt mjukglass. Såklart så bjöd våra ledare på det, tack så mycket:). Efter det blev det lite mera träning och sen lite träningslek, pallar inte förklara. NI får tolka det som ni vill.

Så tråk, tråk, Sandra tittade förbi med sin gipsade arm, stackars dig. Jag ska skriva på ditt gips, du gick ju innan!.

Söta eller vad?

image9

Erkänn att de va gulliga:P

minneslucka eller vad?

Det var nåt jag skulle skriva....nåt värsta bra men kommer ju såklart inte ihåg va det var. Får väl tänka lite. Ni kan ju alltid läsa denna dikt sålänge.


Förut kände jag dig knappt, visst, jag kände dig men du var bara en i mängden
Jag hade ingen aning om hur det skulle bli, du bara var där som en helt vanlig person
Jag vet inte hur det kom sig, kanske berodde det på att vi började göra saker tillsammans
Kanske var det bara ödet, det är det ingen som vet, varken du eller jag eller någon annan i världen

Bara hittade på den nu, kommentera snälla och säg vad ni tycker. Jag tål faktiskt alla sorters kritik.

.........

Jaha, igår var jag alltså hos Viccan. Vi målade en cykel:). Den blev gul:P. Sen var jag på lite bio. Såg Nina Frisk, samma som gjort Masjävlar(så skönXD). Den var väl rätt bra, men det hände ju inte ett skit. De pratade mest.

Var med Viccan även idag men då var vi här. Och vi spelade MadagaskarXD Det äger och Viccan äger på det:P Fast det gör jag också fast ja har bara inte orkat spela så långt *hoooost*. Men iallafall så snodde hon mitt internet efter att Madagaskar hakat upp sig, mycket sorgligt.
Var sedan på träning, tre och en halv timme, ojoj. Det gick väl sådär. Min stackars Sandra bröt handleden, så lessen för hennes skull:'(. Hoppas de e bättre me henne nu.

Imorron bär det iväg mot Kista med my friends. Alla utom Silje eftersom den skitungen är i Danmark och roar sig. Men jag får väl klara mig med de andra girlsen:). Snacka om att vi kommer ha kul.
Detta ska alltså inhandlas: Grönt diadem från Wedins (japp Linda, ska köpa det nu:P), svarta, tjockare hårsnoddar från hm antagligen och ett linne som jag kan ha när jag tränar och annars också:P. Det var min lilla shoppinglista:P

Annandag påsk-måndag

Ut i backen på morgonen. Det blev bara förmiddag eftersom vi skulle bege oss hemåt på eftermiddagen. Jag och brorsan åkte alla backar på förmiddagen. Det gick riktigt bra. Sen blev det lunch och efter lite mer packning satt vi i bilen klockan två på väg nerför den branta backen. Men vi klarade det riktigt bra. Det var fint väder och det gick bra, vi stannade i Gävlebro igen för lite fika med mackor eftersom vi tänkte äta hemma. Resan skulle ju bara ta 4 timmar. När vi satt oss i bilen och var på väg igen på E4 ser vi hur bilarna framför bromsar. Sen hör vi på radion att det inträffat en olycka framför. Det blir kö och de stänger av vägen åt båda riktningar så står vi där i kanske 45 min. Sen bestämmer vi oss för att vända och ta en annan väg. Som tur var hade bilen bakom stannat långt bak så vi kunde vända med husvagn och allt. Sen åkte i tillbaka en bit för att sedan svänga av på en annan väg och såklart bara för att vi hade trixat oss ur kön så öppnar de vägen igen. Men då hade vi ju redan vänt. Iallafall efter lite åkande kommer vi ut på motorvägen igen. Bilarna framför bromsar igen och vi hör på radion om en TILL olycka, men som tur var hade vi redan passerat där den var. Men det gick trögt. Sen hade någon skruv i stötdämparen på husvagnen lossnat som vi fick fixa. Fast den hade gått av på vägen upp. Sen började vi bli hungriga eftersom klockan började närma sig nio nu. Vi svängde av och åt på McDonalds, jag får inte glömma att jag hade kontakt med Viccan då också;P. Men efter maten var det bara att åka hem. Hemkomsten blev alltså klockan tio. Så det blev typ 8 timmar istället för 4:P. Lång resa. Undrar om vi åker dit igenXD

Jaja, det var roligt där iallafall:)

Påskdagen-Söndag

Då blev det snowboard på förmiddagen vilket var riktigt roligt. Det hade ju slutat blåsa och solen sken:). Jag lyckades faktiskt svänga en gångXD. Men man får ont i benen. Har blåmärke på knät nu:(. Jag klarade att åka ankarlift med brädan:P riktigt roligt:)

På eftermiddagen blev det skidor som vanligt. Fick väl åka själv de sista minutrarna men det klarade jag av jättebra:)

Påskafton-Lördag

Det blåste inte lika mycket denna dag och sen var det ju påsk:) Det var alltså ut i backen direkt på morgonen, mycket trevligt. Sen åt vi påsklunch:) Mycket gott. Fick åka själv på eftermiddagen eftersom brorsan dissa mig:(. Men det gick bra ändå. Åkte alla backar:) Till och med barnbackenXD. På eftermiddagen var det nån påskfest vi var på. Man fick all mat gratis...det var Tacos:P Det var mumsigt, sen får jag inte glömma att jag fick påskägg:P Det var gott med goodis. Men det hände inte så mycket då heller:P

Långfredag

Då var det bara rätt ut i backen, bara ett problem, det blåste riktigt mycket. Så det blev eftermiddags åkning för vår del. Då var det ju ingen riktigt snö i backarna utan bara kanonsnö. Det fanns inte ens snö i terrängen(stavning?). Snacka om att det kändes konstigt att gå med pjäxor på asfalt. Det var inte långt vi behövde gå och sen var det ner för backarna som gällde. Det var isigt men det gick ändå:P.

Det hände inte så mycket den dagen:P

Skärtorsdag

Jag väcktes klockan halv åtta av mina kära föräldra, och jag hade inte en chans att somna om eftersom lilla Rousanne var så envis med att buffa i mitt ansikteXD. Anyway, sen blev det frukost och lite sista packning och allt sånt skit man gör på morgonen.

Klockan nio bar det av på väg upp mot Järvsö, var tvungen att messa Silje som var i skolan HAHA:P Själv var man ju ledig. Hon var väl lite orolig. Jag såg inte fram emot resan som jag trodde skulle ta typ 4 timmar, inräknat stoppen vi skulle göra. Så då åkte vi då med Rousanne som jamade hela tiden, men tillslut somnade hon i mitt knä och det blev tyst:P. Vi stannade i Gävlebro första gången för att fika lite. Det blåste väldigt mycket. Tror de hade varnat för stormbyar på vädret....När vi var klara åkte vi vidare. Vi stannade sen någonstan, vet inte vart, för att äta. Det blev kokta köttbullar och spaggethi:P. Mätta och belåtna fortsatte vi nu vår färd mot Järvsö. Nu hade det börjat blåsa riktigt rejält och husvagnen skakade tillochmed. Lite läskigt där. Men efter ungefär 6 timmar, det tog längre tid än jag trodde, var vi alltså framme och tittade på en jäääätte brant backe som svänge fram och tillbaka. Så vi satt där och funderade på hur vi skulle ta oss upp till campingen.  Men vi kom upp iallafall och kom ihåg att här uppe blåste det som F*n. Vi kom iallafall upp en bit och när mamma och pappa skulle hitta en plats satt jag och brorsan kvar i bilen. Det var läskigt för vi stog i lite halvt nerförsbacke och det kändes som att husvagnen och bilen när som helst skulle släppa bromsen och rulla nerför backen:O. Men vi klarade oss och typ en halvtimme senare satt vi tryggt i husvagnen.

Längeseen........

Ja, nu var det längesen jag skrev. Det beror på detta: Jag har varit i Järvsö hela påskhelgen. Vad gör man där? Finns bara ett svar: man åker SKIDOR såklart:) Men iallafall hela helgen har typ varit värsta äventyret:P Ska berätta om det dag för dag så läs och njut:P

LALALA

Tant ~70 går fram till tjej ~18 som jobbar i affären.

Tanten: Du, jag skulle vilja köpa sådana här kakor.

Tjejen: Kakor?

Tjejen visar tanten kakavdelningen.

Tanten: Men, alltså, jag har letat här. De brukar vara i glansiga påsar.

Tjejen: Äh, jaha… Har du köpt sådana förut?

Tanten: Ja, det har jag gjort. (Tystnad) Jag ska ge dem till mina barnbarn. Du vet kakor… Med starka kryddor på!

Tjejen: Kryddor?

Tanten: Ja, de brukar oftast vara salta och i någon smak!

Tjejen: Jag tror inte att vi har dem, men jag ska kolla med min chef.

Tjejen går iväg för att fråga en kollega, men när hon kommer tillbaka så står tanten redan i kassan.

Tanten (viftar med en påse lättsaltade chips): Jag hittade dem! Det är rätt!
Snott från Tjuvlyssnat.se

Den här e skönXD

Girlfriend



Okej Vicx vet att du redan lagt ut denna men jag måste oxå:P

sajkfsd

image8

Den här var faktiskt lite gullig....fast ändå rolig:P

Avril Lavigne

image7

Okej, jag erkänner : Har blivit helt beroende av Avril LAvigne!! Älskar hennes låtar:P

Nya skoorXD

Jaa...var alltså på skopunkten med Sickan idag då:P Jag köpte ett par jättesöta ballerinaskor...och såklart så ska de vara likadana som Lindas fast en annan färg. Fast det betyder ju bara en sak: min och Lindas smak ÄGER!!
Jag och Sickan var in på Toys'r'us för att leta efter ett stort sudd, men de hade inte...sen var vi in på Lindex på jakt efter nagellack, där hittade vi världens sötaste väska. Sen gick vi in på jysk efter att Sickan käkat upp sin korv, erkännn, grillat är godast! Men iallafall där skulle vi titta på påslakanet med Ahlgrens bilar*kääär*. Trodde det var rea men nej det var dyyrt. Sen begav vi oss hemåt och Sickan dissa mig på stationen.

Sen ringde jag Linda och hon kom hem till mig för att fixa med sitt hus. Jag klarade at göra träd, riktigt Stolt faktiskt. Linda har världens bästa knivar, glöm inte de imorgon.

Sen var jag tvungen att äta mat, sen åkte jag hem till Linda och studsadeXD Jag klarade volt!! Och Linda din bajsunge tittade inte när jag stog. Vi snodde godis av  Stefan hahaXD.

Så nu sitter  jag här och ska fortsätta med mitt bloggberoende.

Ta det lugnt!!

image6


Ta det försiktigt damen så du inte sträcker digXD

uhkjl

Det går inte bra med mitt bloggberoende:(

Anyway.....jag var i stan med Linda igår:P Vi var in på SOUK. Inte så roligt tycker jag. Top Shop hade asdyra kläder. Jag köpte en randig tröja från HM....Mina jeans fanns inte:'(. Hittade jättekonstiga vita som inte var fina.

Hittade ett grönt diadem på Wedins, men det blev inget. Fast jag ska köpa det när jag är på någon Wedins. Vi köpte glass:D Två stycken. Jag provade den nya sandwich jordgubb. Enligt mig är standard den bästa.

Jag är nästan klar med mitt hus....men gräsmattan är brun just nu...får väl måla den i skolan imorgon....eller lite senare ikväll.

Men nu har jag faktiskt inget mer att skriva.....jooo!! Villl ha neongrönt nagellack!!

RSS 2.0