typiskt

Det har gått hål på mina byxor -.-. Jag ska köpa nya.....

Jag vill färga håret, förslag på färg?

puss & kram

The skåp is here

Japp, the skåp has arrived xD. De kom igår, och det är ju sjuornas -.-. Så nu slipper de iallafall att bära tunga böcker...... Men enligt Viccan så är nästa skåp som kommer våra :D. Åttorna får sist xD. Men jag har börjat gilla att bära på min väska.....lite iaf.

Imorgon är det freeeedag, jag ska klippa mig :D. Det blir kanske en lite ny frisyr, fast jag känner för att inte säga nåt, det får bli en överraskning....

På lördag är det kick off, det ska nog bli kul....det ska det, får träffa massa friends då :P

puss & kram

Skåp= -.-

Okej, jag vet inte om jag har nämnt att vi för tillfället inte har några skåp? Eller för tillfället, vi har inte haft skåp sen vi började den 23 augusti. Vilket betyder att vi får bära alla grejer hela dagarna. Men idag fick jag höra av lärarna att några av skåpen kommer den här veckan :D. Det blev jag mycket glad över. Men gissa vilka som får de först? Jusste, sjuorna. De ska ju gå 3 år i skolan, men jag har ju knappt ett år kvar. Borde inte vi få skåpen först då? Bajs skola...

Imorgon ska jag gå till skolan xD. Folk måste bli friska jue :P. Det känns lite tomt ibland. Men imorgon ska jag beställa klipptid, om jag kommer ihåg. Vill klippa mig :).

Men nu ska jag nog sova snart.

God natt folk!!

Hej, det är jag igen

Hej alla igen :P

Idag var jag på bio och såg Familjen Robinson. Ganska kul story faktiskt. Ännu en av disney's animerade. Men den var bra :)

Köpte Singstar idag :D typ fett kul...

Imorgon måste jag till skolan igen -.- inte kul. Vill ha lite socialt folk på msn....

Idag blev det ett kort blogginlägg.

See you later alligator

puss & kram

Helluuu

Hej igen människor!

Idag har familjen inskaffat en Playstation2. Vilket jag gillar. Vi har också inskaffat Eye Toy, vilket man blir väldigt svettig av xD. Det är typ värsta jobbigt, men skitkul. Man kan ha turneringar och massa annat.

Nu sitter jag som vanligt vid msn -.-. Det är inte bra....fast jag chattar med roliga männsikor. Det är bra. Imorrn ska jag på filmstadens dag.

puss & kram

God kväll

Hej människor!

Jag är med Viccan och Sophia nu. De sitter och flummar framför skolfotot xD. Det blir såååå snyggt. "Extreme skolfoto makeover" vettu.

Vi lyssnar på Hallelujah, typ finaste låten ^^.

Jag behöver inte vara social med de för de är sociala mot varandra och lyssnar inte riktigt alltid på vad jag säger xD. Men det är kul ändå :P

Puss & kram

God morgon världen!

Hej alla glada!

jag har sovmorgon idag :) vilket gjorde mig glad, till jag kom på att jag behöver käka lunch typ tio -.-. Hur många människor gör det när man kan sova hur länge som helst? inte jag iaf. Okej, jag ska inte säga nåt för jag är en morgon människa vilket betyder att jag vaknar tidigt än de flesta jag känner. Men det betyder inte att jag går upp och äter frukost halv åtta om jag vaknar då. Nej, jag äter faktiskt frukodt typ vid halv tio.

Nu blev det inte så intressant, men jag måste fundera på vad jag ska äta till lunch....

Jag har massor av ointressanta funderingar, tyvärr så tänker jag inte dela med mig av de just nu...

puss & kram

idag...

hej igen människor!

jag är dålig på att blogga jag vet....

Men idag ska jag på boblioteket!! Haha, me jag ska faktiskt göra iordning lite i mitt rum, det ser ut som-jag-vet-inte-vad ibland...bara för att jag har massa nya möbler och sånt. Men resultatet hoppas jag blir fint.

Jag måste börja gymnasiesurfa tycker jag....ska nog göra det nu. Fast först ska jag se om det fortfarande är rea på den där filmen....

puss & kram

sjuk

Hej, idag är jag sjuk.
Det betyder:
ingen skola-både bra och dåligt
måste stanna hemma från görsta träningen med småtjejerna-dåligt

Jaa...jag chattar med lite folk på msn som vanligt. Det är kul och jag har lite tråkigt. Och min blogg är ointressant.

Om ingen skulle förstå dig? Hur skulle det kännas? Ingen skulle förstå, inte ens nån som pratar samma språk.
Fundera på den och kommentera ditt svar sen.

puss & kram

trååkkk....

jag är hos viccan fast vi har lite tråkigt.....

jag ska nog gå hem snart....men det är mörkt och kallt........

Det finns konstiga människor och folk utan humor....det finns säkert folk som tycker min blogg är skittråkig...

Snackade lite med folk från förr idag xD i typ tre timmar....jag har inget liv....
Men vi hade kul...höll på att garva ihjäl mig ibland.....men jag har ju som sagt dålig humor men tur är väl att jag har kompisar med samma humor som jag xD


puss & kram

Hej människor...

Förlåt att jag inte skrivit på superlänge, men var glad att jag skriver ibland iallafall.

Hatar mitt schema, fast det går ganska bra på dagarna. Vi hade vandring igår -.-. Det var jobbigt, vi gick totalt i tre timmar ungefär, och så åt vi och då var det kallt och maten var inte god. Men nu ör jag hemma och här är det varmt. Såg Shrek den tredje igår, den var bra, åsne-drak-ungarna var jättegulliga.

Idag ska jag och brorsan till mormor och morfar. Sen imorgon ska jag på marknad :)

puss & kram

RSS 2.0