Hej då gott folk

Imorgon åker jag till Lidköping och kommer hem 12 augusti. Så hej då och ha det bra haha.

Jag har hittat möbler till mitt rum, så nu börjar idéer ta form haha :P. Det ska bli spännande. Ni kanske får se ett före och ett efter :)

Nu ska jag göra nåt annat.

puss & kram

Vinnare

Glömde skriva att vinnaren av Veckans Goda Gärning blev......*trumvirvel*......Vicx!!!! Grattis! Hon hade gjort en god gärning mot sin kropp, det halvräknas, men eftersom ingen annan nominerade sig själv så blev det hon som vann.

Nästa kategori får ni när jag har kommit hem igen. Så håll tillgodo.

puss & kram

Allsång på skansen

Igår var jag alltså på allsång på skansen. Det var riktigt kul faktiskt. Fast lite långtråkigt emellanåt. Jag och Sandra var på plats halv elva, fast vi syntes inte i TV haha. Det var folk som hade varit där sen fem (?!?!) på morgonen, förstår inte hur de orkar. Vi fick se allt hur många gånger som helst eftersom de repade hela dan. De hade också ett genrep strax innan sändning. Efter var det några extranummer, men jag och Sandra gick innan det var slut eftersom det var så mycket folk och vi ville inte trängas på bussen. Sen var jag tryggt hemma vid halv elva. Och då var jag väldigt trött efter en lång dag. Ett tips till er som funderar på att åka på allsång: va gärna fyra så ni kan gå och äta två åt gången så ni kan ha kvar era platser, ta med egen mat! Då behöver ni inte gå iväg. Och ta med sittunderlag, man får ont i rumpan annars.

Vill också säga att ni inte bör prova att slå er på tummen med en hammare. Jag har själv provat idag och jag kan säga att det gör svin ont och jag har fortfarande ont. Det gör ont när man trycker också. Kom ihåg att jag bankade mig vid ett kanske. Alltså är det något ni inte bör prova.

Imorgon eller på lördag åker jag till Lidköping och är borta i tio dar, men när jag kommer hem åker jag direkt på gympaläger i Västerås i fyra dar. Sen är jag hemma igen och kan blogga, och då är det inte långt kvar till min födelsedag :)

puss & kram

neon

Hej hej!

Nu har jag kommit hem :) Visserligen visste ni aldrig att jag var borta, men det spelar ingen roll. Jag lekte lite shoppaholic i centrum idag all by myself. Hittade en jättefin väska som jag ska önska mig i födelsedagspresent. Ja, det är sant, jag fyller faktiskt år snart. Ska se om jag hittar bild på den. Sen köpte jag lite nagellack i färgerna neongul och neonrosa xD. De var mycket fina. Ska måla naglarna när mitt klister på tummen är borta. Jag har illat mig på tummen så jag har haft plåster och då blir det klister på när man tar bort.

Imorgon ska det bli fint på kvällen tror jag och det är bra eftersom jag ska på skansen.  Nu ska jag sitta här och vänta på att mitt klister försvinner. Ha det bra där ute i den riktiga världen!

puss & kram

Baby mind-reader

Sitter och tittar på Baby mind-reader, stackars föräldrar. Jag vet inte vad jag skulle göra om det var jag. Ni borde se på det faktiskt. Ska kolla på Beck sen, även fast jag har sett typ alla.

Jag har ganska tråkigt. Fortsätt nominera er själva :)

puss & kram

Back in buisness

Nu är jag tillbaka!! *glädjetjut*, not. Iallafall så har jag fått EN nominering, det här ser inte bra ut, måste börja hitta folk som vill läsa. Men kom ihåg att ni har till imorgon på er kära människor.

Jag har hittat ett offer till mitt allsångsbesök. Det får bli min läre vän Sandra som följer med mig, jag gissar att vi ska sitta där på en bänk hela dan.

Lite kort om helgen, jag har badat, badat, badat och badat :). I pool visserligen, men skitsamma, det var sköönt.

Snart ska jag till Lidköping med vagnen, vet inte hur länge jag är där, men räkna inte med något bloggande.

Nej, nu ska jag leta upp besökare till min blogg.

Ha det bra !

puss & kram

Känner mig ensam

Har börjat undra varför det känns som att bara Viccan kommenterar mina inlägg.

Men jag åker iväg imorgon, inte till Öland utan till Skantzö camping med pappa och brorsan. Där ska jag bada. Det blev ingen allsång ikväll, jo på tv förstås. Men nu har jag nog blivit lite besatt av det programmet och har bestämt mig att gå nästa vecka. Men jag behöver nån som följer med. Jag vill inte sitta på en bänk i min ensamhet och vänta på mamma.  Jag är öppen för alla förslag om vilka som vill hänga på, vi kan vara flera stycken.

Har en grej att tillägga till min lilla tävling. Eftersom jag inte är hemma på lördag, så får ni till på måndag att nominera er. Jag gissar att jag måste nominera mig själv bara för att ingen annan kommer göra det.
Kategorin var kanske inte rolig, men det är bara en början, nästa ska bli roligare.

Nej, nu måste jag fortsätta mina funderingar på vem som är nästa offer att följa med mig till skansen.

puss & kram

hejhej

Det verkar inte vara någon som vill följa med på allsång :( Tänker inte gå själv och det kanske är lite sent att åka nu haha.

Det här behöver ni inte läsa, det är något viktigt till Viccan (alla dessa inlägg till Viccan *suck* xD)
Iallafall så tycker jag att jag kan få värva dig igen nu. För nu har jag hittat en grej jag vill ha xD och så finns det nya böcker du kan välja. Så, vad säger du? Sen måste du ju svara på om du åker med på allsången. Eller så kan du logga in på msn och göra mig mindre uttråkad.

Jag måste nog börja ägna mina inlägg åt någon annan. Nån frivillig person som vill bli hedersomnämnd i min blogg?


På tal om hedersomnämnda fick jag en super idé. Jag borde ha nån sån här veckans nånting. Nu vet ju jag att mina idéer oftast inte håller eftersom jag är så dålig på att blogga, men det är faktiskt sommarlov nu. Jag har inte tid. Men jag ska försöka. Den personen som blir veckans vaddetnuskavara ska ha gjort något bra den veckan. Nånting mot mig kanske eller nåt som jag sett den göra eller liknande. Eller så kan ni nominera er själva och berätta om en god gärning. Det kanske blir just DU som blir veckans nånting. Fast förresten kanske jag ska ha en kategori för varje vecka.... Ja, så får det bli. Den här veckans kategori får bli goda gärningar! Kom ihåg att det ska vara extremt goda, inte "jag hjälpte mamma med tvätten". Det ska vara något du gjort frivilligt. Så nominera era goda gärningar nu. Ni har till på lördag på er, sen korar jag en vinnare:)

Nu ska jag passa på att gratta mitt smarta jag. Måste då bara tillägga att alla tjejer är oftast smartare än killar och alla som är äldst av syskonen är smartare och är man också över 168 cm är man smartare än resten av befolkningen mohaha. Och jag är allt, alltså supersmart :)

puss & kram

Brun:)

Eftersom jag ändå sitter här kan jag ju skriva lite ointressanta saker.

Jag har blivit brun på armarna...jag som inte brukar bli brun förrens när sommaren är slut och då syns det inte ens. Nu är jag brun med ett fint vitt band runt handleden xD. Japp, eftersom åkbandet från grönan sitter kvar så har det lixom blivit lite vitt under. Men varför bry sig, då kan man ju se skillnaden iallafall.

Det kanske inte blir någon ölandsresa, vilket är synd men det beror helt på mig själv. Varför tänker jag inte berätta men är du riktigt snäll kanske du får veta. Men jag får se hur jag gör.

Jag har faktiskt inget annat intressant att skriva om. Måste bara säga att jag diggar Viccans citat sjukt mycket.

Någon som vill följa med på allsång på skansen ikväll? Frivilliga anmäler sig snarast :)

puss & kram

Mellanlandning

Nu har jag kommit hem från landet. Kan ju ge en liten kort sammanfattning av mina två veckor där.

Det har regnat, regnat och regnat. Fast det har faktiskt varit badväder. Badade som kallast i 14 grader (fråga mig inte hur jag lyckades, men jag kan säga att jag har två sälar till kusiner xD). Men när det var 10 grader i vattnet så badade jag inte, gissa varför. Sen har det regnat och varit lite allmänt tråkigt. Vi fick nån släng av magsjuka som varade i en dag. Som tur var klarade jag och farmor oss. Har varit på marknad och vunnit 2 kg toblerone. Så nu ska jag frossa i choklad. Det blev som varmast 19 grader i vattnet. Mina kära kusiner var där och de är inte några badkrukor. De badar ju hela tiden. Förstår inte. Åkte iallafall tåg hem idag. Så nu är jag hemma igen.

Men på torsdag, enligt planerat, ska jag iväf igen. Då bär det av till Öland till Christine. Får se hur länge jag stannar där. Måste se sommarlovsmorgon också. Jag vet att det är lite sjukt, men jag är typ besatt av det. Eller iallafall Blue water high, tycker för övrigt att Nic är en aning hysterisk.

Sedan ska vi till Lidköping med vagnen. Då kommer solen (hoppas jag), så det blir bad, bad och bad. Men nu ska jag försöka underhålla er de här dagarna jag är hemma.

puss & kram

RSS 2.0